DreamHack Vinter 2021

26 oktober, 2021 av Viktor Zenk

Gör en insats för Sofia Scoutkår!

Var: Elmia – ingång via D-hallen (Tipshallen). Vid ingången finns funktionärer som hjälper till och talar om var vi ska bygga/riva.
När: Bygge – 22 november 16.00
Rivning – 28 november 10.00

OBS: Enligt ny info från DreamHack måste alla som hjälper till kunna visa upp Covidbevis eller vaccinationsintyg! Detta är såklart info vi gärna hade fått från början, då det inte minst påverkar de unga som ännu inte fått chansen att vaccinera sig. Hör av er om ni behöver ändra i er anmälan.

I november är det åter dags för oss att hjälpa till med bygget och rivningen av DreamHack, för att tjäna in pengar till kårens verksamhet. På grund av pandemin var det ju ett tag sedan sist, men detta brukar vara ett roligt och mycket värdefullt sätt att stötta kåren.

Vi hoppas att så många som möjligt av er föräldrar, ledare och scouter kan hjälpa till. Minimiålder är 10 år (är du under 12 år måste du ha vuxens sällskap). Kom i oömma kläder, och ha gärna med arbetshandskar.

Det brukar ta ca 2 – 3 timmar. Kan ni inte komma till starten eller behöver gå lite tidigare så är även någon/några timmar värdefulla för oss. Vi får betalt per person och timme.

När ni kommer och går så är det viktigt att ni kontaktar Sofia Scoutkårs arbetsledare (finns i den hall vi ska jobba i) så att er start och stopptid noteras.

När vi arbetat en stund så fikar vi tillsammans. Kaffe/saft och smörgåsar har kåren med sig.

Ni måste anmäla er senast lördag den 13:e november till Viktor Zenk, på mejl: viktor.zenk@gmail.com, eller sms: 072 222 98 45. Tala om ifall ni är med på bygget eller rivningen eller både och.

 

PS. Vi vill redan nu tacka för all hjälp. DreamHack-arbetet är vår viktigaste inkomstkälla under året och ger oss möjlighet att bedriva vår verksamhet. Vi tror också att det är ett roligare sätt än många andra alternativ till att tjäna pengar till scoutkåren.